Mirësevini në DIBARCOM

RRETH NESH


DIBARCOM është një kompani e suksesshme e inxhinierisë së telekomit dhe IT-së.
Implementon zgjidhje të sofistikuara përmes produkteve dhe shërbimeve të ndryshme.

About us

KONTAKTI